Foro Valenciano de Jugger
Seas miembro, o estés de paso, ¡bienvenido al foro Valenciano de Jugger!

tarjeta ESPORTI

Ir abajo

tarjeta ESPORTI

Mensaje por Dolwen el Sáb 15 Ene 2011, 17:40

És un servei de la Generalitat dirigit a tots els ciutadans i ciutadanes de la Comunitat Valenciana que practiquen qualsevol tipus d'esport, ja siga competitiu, recreatiu o de salut, dins de l'àmbit federatiu o fora d’aquest. La Generalitat ha creat la Targeta Esportiva perquè TOTS els ciutadans i ciutadanes de la Comunitat Valenciana puguen beneficiar-se dels seus innumerables serveis, avantatges i descomptes, que faran més fàcil la possibilitat de VIURE en primera persona l'esport.

La Generalitat, a través del Consell Valencià de l'Esport, llança aquesta targeta amb la finalitat que els nostres esportistes siguen els principals protagonistes, afavorint i promovent la pràctica esportiva i creant una gran Comunitat Esportiva.

Entre els objectius estan organitzar l'esport a la Comunitat Valenciana, orientar els nostres esportistes, informar de totes les possibles alternatives que podem oferir i donar a conéixer l'esport en totes les seues dimensions.

Són moltes les persones que practiquen esport actualment, encara que moltes d'elles sense cap tipus d'informació ni orientació sobre com, quan i on practicar-lo. A través d'aquesta targeta es pretén oferir els millors serveis per a l'esportista en matèria de salut, nutrició, entrenament, instal•lacions i seguretat a l'hora de practicar esport.

http://www.targetaesportiva.gva.es/que-es.htm

(Hay descuentos en viajes para entrenamientos o para partidos de liga esten federados o no material deportivo "esterillas" y varias tonterías mas. Cuesta 15 euros al año, y por lo que veo se amortizan en unos meses)

_________________
Que todos los truenos sean mi espada, que todas las olas sean mi escudo...
avatar
Dolwen
Observador obsesionado
Observador obsesionado

Mensajes : 1411
Fecha de inscripción : 07/06/2010
Edad : 26
Localización : Alzira

Volver arriba Ir abajo

Re: tarjeta ESPORTI

Mensaje por Dolwen el Sáb 15 Ene 2011, 17:44

Facilitats medicoesportives

Es facilitarà als titulars la realització d'una revisió mèdica, l'objectiu de la qual es preservar la seguretat en la pràctica de l'activitat física i detectar malalties o alteracions físiques que puguen convertir la realització de l'exercici físic en un risc per a la salut. Però, sobretot, el seu objectiu és identificar alteracions cardiovasculars que servisquen per a previndre la mort sobtada o la progressió de la malaltia. De manera específica, ha de planejar-se l'examen amb els següents objectius: identificar les malalties que impedeixen la participació en determinats esports, crear plans de tractament i rehabilitació en funció de les troballes, orientar l'esportista sobre quins esports pot realitzar i detectar possibles alteracions que impedisquen la participació en un esport determinat.

L'exploració cardiològica de les persones que volen iniciar una activitat esportiva més o menys intensa consistirà, per tant, en una anamnesi orientada, una exploració física (amb auscultació i presa de pressió arterial) i un electrocardiograma (ECG) de repòs de 12 derivacions.

Aquesta exploració es realitzarà a través de la xarxa d'atenció primària, que practicarà una avaluació en els termes més amunt reflectits, incloent la història i exploració clínica i l'ECG basal. L'Institut Valencià del Cor (INSVACOR) analitzarà les dades disponibles i realitzarà i interpretarà les tècniques de diagnòstic addicionals pertinents en aquelles persones que, en vista de les troballes de l'avaluació bàsica i dels criteris de risc establits en persones de més de 40 anys, presenten un perfil de risc potencial per a la pràctica esportiva. Si hi ha indicis de malaltia cardiocirculatòria s'actuarà de forma personalitzada en funció de les troballes.

Aquest servei s'activarà durant el primer trimestre de 2011.

Beneficis comercials en material esportiu (fer clic ací)

Com a titular de la Targeta Esportiva obtindràs descomptes iguals o superiors al 10 % en botigues esportives especialitzades de la Comunitat Valenciana.

Facilitat d'accés a instal·lacions esportives (fer clic ací)

A través de la Targeta Esportiva podràs gaudir de descomptes en les tarifes establides en instal·lacions esportives adherides a la Targeta Esportiva (piscines, pistes d'atletisme, pavellons esportius) i altres instal·lacions privades de la Comunitat Valenciana.

Beneficis en serveis mèdics i de salut (fer clic ací)

Gaudiràs de descomptes en diferents clíniques de medicina esportiva, balnearis, clíniques de podologia i fisioteràpia de la Comunitat Valenciana.

Descomptes en esdeveniments esportius (fer clic ací)

Amb la Targeta Esportiva també podràs obtenir descomptes en:

Grans esdeveniments que es realitzen a la Comunitat Valenciana, com ara la Fórmula I, Gran Premi de Motociclisme, Open de Tenis, etc.
Activitats d'interés per a l'esportista: marató València, Benidorm, Castelló, Criterium Internacional Ciclisme, marxes cicloturistes a la CV, etc.
L'entrada a partits dels grans equips de la CV (Valencia CF, Villarreal CF, Power Electronics, C.B. Lucentum, Levante UD, Hércules...).
Descomptes en mitjans de transports de la Comunitat Valenciana (fer clic ací)

Per mitjà de la Targeta Esportiva obtindràs descomptes i beneficis en desplaçaments a competicions o entrenaments.

Pertinença a la Comunitat Esportiva (plataforma en línia)

A través de la pàgina web, disposaràs de tota la informació referent a la Targeta Esportiva i als seus beneficis, així com notícies d'interés i calendari d'activitats i esdeveniments esportius.


_________________
Que todos los truenos sean mi espada, que todas las olas sean mi escudo...
avatar
Dolwen
Observador obsesionado
Observador obsesionado

Mensajes : 1411
Fecha de inscripción : 07/06/2010
Edad : 26
Localización : Alzira

Volver arriba Ir abajo

Volver arriba

- Temas similares

 
Permisos de este foro:
No puedes responder a temas en este foro.